• We hebben een leuke activiteit op het programma staan voor de jeugd. Zaterdag 28 januari gaan we zwemmen met de jeugd (u8-u16) in het Ravijn! Van 15.00 tot 17.00 uur hebben we het recreatie bad gehuurd. We hopen dat jullie allemaal meegaan, zodat het erg gezellig wordt!

  Na het zwemmen gaan we om 17.30 uur met zijn allen een patatje+snack eten in de kantine en kunnen we even lekker nakletsen. Als afsluiting van deze dag willen wij met z’n allen Heren 1 aanmoedigen. Zij spelen om 19.00 uur een thuiswedstrijd in het Ravijn.

  Er zullen een aantal begeleiders van The Valley Bucketeers meegaan, maar we gaan er wel vanuit dat iedereen een zwemdiploma heeft! Jeugdleden zonder zwemdiploma mogen natuurlijk ook mee, maar dan wel met een eigen begeleider.
  Ouders die meewillen als begeleiders kunnen zich ook opgeven via onderstaand mailadres.

  Als je meewilt met het zwemmen, moet je je wel van tevoren even opgeven. Dat kan t/m woensdag 20 januari door het onderstaande in te vullen en te mailen naar activiteiten@thevalleybucketeers.nl


  Naam:………………………….
  Team:………………………….
  Zwemdiploma: ja/nee (verwijderen wat niet van toepassing is)
  Snack: frikadel/kroket/kaassoufflé (verwijderen wat niet van toepassing is)

  Als je je hebt opgegeven gaan we ervan uit dat je zaterdag 28 januari om 14.50 uur aanwezig bent in de centrale hal in Het Ravijn. De kosten bedragen 7,50 p.p. Graag direct contant betalen!

  Hopelijk tot dan!

  Ps: heb je je nog niet aangemeld voor het nieuwjaarsmixtoernooi en de nieuwsjaarsborrel op vrijdag 13 januari? Doe dat dan ook gelijk!

  Met vriendelijke groet,

  De Acitiviteitencommissie