• Dit is Jasper. Maar eigenlijk hoeven we dat niet uit te leggen, want iedere Valley Bucker kent Jasper natuurlijk. Hij is namelijk dit jaar bij alle thuiswedstrijden in de sporthal aanwezig geweest!

  Toen er vorig seizoen een noodoproep was omdat de zaalwacht niet was komen opdagen, stond zoals wel vaker, de familie Cloudt weer voor ons klaar. Carla had Jasper meegenomen om te helpen. Jasper vond dit erg leuk en wilde wel vaker komen helpen.
  En zo komt het dat Jasper bij steeds meer wedstrijden te zien was. Dit seizoen heeft hij zelfs aangegeven dat hij elke thuiswedstrijd wel achter de wedstrijdtafel wil zitten om de tablet te bedienen of het scorebord bij te houden!

  Maar Jasper doet nog veel meer dan dat! Zo zorgt hij ervoor dat de velden netjes zijn opgebouwd voor de eerste wedstrijden, hij sorteert de ballen en hij zorgt dat de tablets opgeladen en weer up-to-date zijn met de nieuwste softwareupdates!

  Als vereniging zijn we natuurlijk heel erg blij met zo’n topvrijwilliger die elk weekend weer voor ons klaarstaat! En dat terwijl hij niet eens zelf een basketballer is. We zijn erg trots op iemand die alles altijd perfect voor elkaar heeft en ervoor zorgt dat anderen worden ontlast in vrijwilligerstaken.

  Een vereniging draait volledig op vrijwilligers, dus we zijn heel erg blij met vrijwilligers als Jasper. Natuurlijk kan zelfs Jasper alles niet alleen, dus lijkt het jou ook leuk om af en toe wat voor onze vereniging te betekenen? Neem dan vooral contact op!

  Maar nu eerst weer de spotlight op Jasper. Namens iedereen van de vereniging heel erg bedankt voor je inzet! Hopelijk kunnen we er nog lang van genieten.


  Jasper bedankt!