• Beste Valley Buckers,

   

  Het basketbalseizoen is helaas alweer ten einde… Natuurlijk laten wij dat niet zomaar voorbijgaan. Om het seizoen af te sluiten organiseren wij zaterdag 29 juni weer een gezellige ValleyBuck dag! Deze zal plaatsvinden bij Athletics. We hopen dat iedereen de hele dag aanwezig is. We starten met het middagprogramma om 13.30 en verzamelen bij het Ravijn.

   

  Tropical

  Weer of geen weer: wij maken er een tropische dag van! De hele dag staat in het teken van het thema ‘Tropical’. Dus haal je Hawaii- slingers/ gezellige rokjes/ bloemetjes blouse en korte broek , etc. tevoorschijn uit je kast of die van je ouders. De hele dag staat in het thema van tropische sferen, dus het idee is dat je gelijk al in je mooiste outfit naar het Ravijn komt!

   

  ValleyBuck Middag

  Vanaf 13:30 uur zijn alle leden vanaf U8 welkom bij het Ravijn. Mirjam, Babette en Kim hebben een leuke activiteit georganiseerd voor alle leden vanaf U8. Iedereen wordt ingedeeld in groepjes, jong en oud lekker door elkaar. Zo leer je alle Valley Buckers nog beter kennen 😊

   

  Vanaf +/- 15.30 uur zijn we bij Athletics. We trappen dan af met de seizoensprijzen t/m U14 en aansluitend volgt de barbecue! Dan zijn ook alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s of wie je ook maar mee wilt nemen welkom.

   

  ValleyBuck BBQ

  Vanaf 17.00 uur gaan we BBQ’en. Hier mogen alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s ook aan mee doen. Zorg er wel voor dat je je hiervoor opgeeft, zodat wij voldoende BBQ-vlees kunnen bestellen. De BBQ kost voor kinderen t/m 12 jaar € 7,50,- en voor iedereen vanaf 13 jaar is het € 12,50,-.

   

  MVP-uitreiking

  Natuurlijk kunnen wij het seizoen niet afsluiten zonder de meest waardevolle spelers van het afgelopen seizoen in het zonnetje te zetten. Altijd weer spannend wie dat zijn! De seizoensprijzen worden voor de leden t/m de U14 uitgereikt tussen 15.30 en 17.00. De MVP-uitreiking voor leden vanaf de U16 t/m de senioren zal na de BBQ rond 19.00 uur plaatsvinden.

   

  Tijd voor een feestje!

  Na de MVP-uitreiking belooft het een gezellige avond te worden. Degene met het mooiste outfit wint een leuke prijs. Ja, het is echt een leuke prijs! De avond bestaat verder uit lekker dansen, gezellig kletsen en een drankje drinken.

   

  Al met al belooft het dus een hele gezellig Valley Buck dag te worden, waar jij natuurlijk bij aanwezig wilt zijn!

   

  Aanmelden

  We willen graag weten of je komt. We horen graag z.s.m. of je aanwezig bent. Je kunt je uiterlijk aanmelden t/m maandag 10 juni 2024 door een mail te sturen naar activiteiten@thevalleybucketeers.nl. Wat willen we allemaal weten:

  · Of je bij het middagprogramma en/of avondprogramma aanwezig bent;

  · Of je meedoet met de BBQ;

  · Jouw leeftijd;

  · Of je ouders, broertjes, zusjes, opa’s of oma’s mee BBQ’en;

  · De leeftijd van iedereen die meedoet met de BBQ;   

  Wij hopen jullie allemaal te zien en gaan er een supergezellige dag van maken!

   

  Tot 29 juni!

   

  Groeten,

   

  De activiteitencommissie