• Nog maar een maand te gaan...

  Over ruim een maand is het zover, dan vieren we ons 50-jarig bestaan met een geweldige jubileumweek! In deze eerste nieuwsbrief willen we jullie informeren over alle activiteiten die op het programma staan.

 • Peter Hakkert

   

  Openingswedstrijd

  We starten de feestweek op vrijdagavond 9 juni met een historische basketbalwedstrijd. Hierin zullen we onder andere een team met Valley Buck Old Stars zien dat onder leiding zal staan van het gezicht van de eerste teams van The Valley Bucketeers van de afgelopen jaren, Peter Hakkert!

  Peter nam na ruim 20 jaar trainer te zijn geweest afscheid in de coronapandemie. Hierdoor hebben we hem niet het afscheid kunnen geven dat hij wel heeft verdiend. Bij deze willen we dat graag alsnog rechtzetten, alhoewel we stiekem ook al hebben gehoord dat hij binnenkort alweer in Het Ravijn te vinden zal zijn!

 • Valley Buck Museum

  Tijdens de jubileumweek zal er in de centrale hal van Het Ravijn een expositie te zien zijn over 50 jaar Valley Bucketeers. De expositie zal tijdens de openingsavond op 9 juni geopend worden en in elk geval tot en met zaterdag 17 juni te bezichtigen zijn. Kom vooral een kijkje nemen!

  Heb jij nog materialen liggen die leuk zijn voor de expositie? Stuur dan een mailtje naar webmaster@thevalleybucketeers.nl.

  Team jaren 70

 • 3X3NL Tour komt naar Nijverdal!

  Dit is niet zomaar een evenement: de 3x3NL Tour, het officiële Nederlands Kampioenschap 3x3 basketball, komt naar Nijverdal! Deze 3x3NL Tour is een begrip in het Nederlandse Basketball en is sinds 2017 een vast onderdeel van de Olympische spelen. In deze tour wordt er gestreden voor het Nederlands Kampioenschap in Amsterdam.

  Op zaterdag 10 juni 2023 staat het Henri Dunantplein in het teken van dit nationale toernooi onder leiding van de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Een evenement waar jij bij wilt zijn! We nodigen iedereen uit om mee te doen of te komen kijken.

  Trommel al je teamgenoten op en schrijf je in binnen jouw categorie! Alle Valley Buckers kunnen en moeten hier natuurlijk aan meedoen!

  Meer informatie en het inschrijfformulier via https://www.basketball.nl/3x3/3x3-evenementen/3x3nl/3x3nl-nijverdal-endorsed/

  Ook zoeken we nog scheidsrechters die willen fluiten tijdens dit toernooi. Opgeven kan via 3x3@thevalleybucketeers.nl.

  Ook voor vragen kun je ons bereiken via 3x3@thevalleybucketeers.nl, of stuur The Valley Bucketeers een berichtje op Instagram of Facebook.

  Poster 3x3

 • Feestavond in De Lantaarn

  Op zaterdagavond 10 juni vindt er een knallende party plaats in De Lantaarn in Hellendoorn!

  Om 17.00 uur begint het feest met een kinderdisco voor de jeugdspelers tot en met 12 jaar. Vanaf 19.00 uur is ook de jeugd tot en met 16 jaar uitgenodigd voor de jeugdparty. Deze zal tot 21.00 uur duren.

  Vanaf 21.30 is iedereen vanaf 17 jaar uitgenodigd voor een knallende 90’s party!!

  Natuurlijk wil jij dit feest niet missen en willen we een tent vol met Valley Buckers! Daarom is er speciaal voor ons een pre voorverkoop! Dus bestel NU je kaarten voor dé 90’s party in de Lantaarn, Powered by The Valley Bucketeers!

  https://lantaarn.stager.nl/web/tickets/111240327

  Stuur de link door naar iedereen van wie jij vindt dat hij/zij dit feestje niet mag missen. Laten we er een mooi Valley Buck feestje van maken en ervoor zorgen dat de hut al is uitverkocht voordat de reguliere verkoop kan beginnen!!

  Feest

 • Verkleedmixtoernooi

  Op maandag 11 juni is er van 18.00 - 20.00 uur een mixtoernooi voor alle Valley Buck leden. Zoek dus alvast je allermooiste outfit op zolder en kom mooi verkleed naar Het Ravijn!

  Jeugdclinic Jolly Jumpers

  Na de succesvolle clinic van het mannen eredivisieteam van Landstede Hammers is het nu de beurt aan de eredivisiedames van Jolly Jumpers uit Tubbergen om een clinic te verzorgen! Op woensdag 14 juni zijn de clinics gepland op onderstaande tijden:

  18.00 - 19.00 uur U8 - U10 - U12

  19.00 - 20.00 uur U14 - U16

   

  Jolly Jumpers

 • Reünie The Valley Bucketeers

  Op zaterdagmiddag 17 juni hopen we iedereen die ooit lid of supporter is geweest van The Valley Bucketeers te ontmoeten op de grote Valley Bucketeers reünie! Om 15.00 uur zullen we starten met een welkomstdrankje. De Valley Buck expositie zal nog steeds te bewonderen zijn om zo met elkaar herinneringen uit de rijke historie van onze vereniging op te halen.

  Kom dus naar de reünie en neem zoveel mogelijk bekenden mee!

  Aan het eind van de reünie zal er een veiling worden gehouden met daarin unieke items die je natuurlijk wilt hebben! Ook is het mogelijk om een hapje te blijven mee eten. 's Avonds is er in Het Ravijn ter afsluiting van de feestweek namelijk weer een ouderwets All*Star Gala gepland.

 • Veiling

  Aan het eind van de reünie wordt een veiling gehouden. Onder leiding van een professionele veilingmeester worden kavels (goederen of diensten) verkocht tegen een zo hoog mogelijke prijs. De opbrengst gaat naar de jeugdopleiding van The Valley Bucketeers. Met zoveel jeugdspelers een mooie bestemming!

  Voor deze veiling maken wij graag gebruik van onze leden en hun netwerk. Ben jij of ken jij iemand die kosteloos een kavel kan aanbieden? Bijvoorbeeld een product zoals een airco, of waardebonnen, vrijkaarten of dinerbonnen? Of misschien een ludiek kavel zoals het organiseren van een volledig verzorgd tuinfeest? Stuur dan vòòr 20 mei een mailtje naar veiling@thevalleybucketeers.nl. Vermeld daarbij je telefoonnummer en dan nemen wij contact met je op.

  Met jullie hulp en steun wordt de kavellijst gevuld met mooie kavels, wat hopelijk keen fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding gaat opleveren.

 • All*Star Gala

  Op zaterdagavond 17 juni zal rond 19.00 uur weer een ouderwets All*Star Gala plaatsvinden! Elk team van The Valley Bucketeers zal een onderdeel organiseren, waardoor er een avondvullend programma ontstaat.

  Natuurlijk kan ook een optreden van Reloaded niet ontbreken op een ouderwets All*Star Gala!

  De avond en ook de gehele feestweek zal worden afgesloten met een gezellige afterparty in het sportcafé. Natuurlijk zien we jullie daar allemaal graag!

  Reloaded

 • Geef je snel op!

  Laat ons weten wanneer jij aanwezig bent. Voor een aantal activiteiten willen wij een inschatting maken hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Daarnaast zijn er een paar activiteiten waarvoor aanmelding verplicht is.

  Aanmelding voor het 3X3 toernooi gaat via de link die eerder in deze nieuwsbrief is gedeeld. Voor de nineties party in De Lantaarn zijn tickets te koop via de link in deze nieuwsbrief.

  Voor alle overige activiteiten kun je je opgeven door op deze link te klikken.

  Tot 9, 10, 12, 14 en 17 juni 2023!