• Save the date! Zaterdag 23 december is het weer tijd voor een gezellig toernooi! Omdat we daags voor kerst zitten, is dat dit jaar… het Kerstmixtoernooi!

  Wat is de bedoeling?

  Van 15.00 - 18.00 uur wordt het toernooi gehouden in de Voordam voor alle leden van de vereniging. Iedereen die zich opgeeft, wordt ingedeeld in gemixte teams, die bestaan uit spelers van alle leeftijden. Zo kun je bijvoorbeeld als Peanut samen in een team zitten met een speler van Heren 1 of Dames 1! Alle leden mogen mee doen, of je nu lang op basketbal zit of niet.

  Samen eten

  Na het toernooi eten we met z'n allen patat en een snack in de kantine van de Voordam. Aan de tafels met alle deelnemers kunnen we dan nog even napraten over het geslaagde toernooi.

  Pubquiz

  We sluiten de avond af met een pubquiz! Onder de bezielende leiding van twee grandioze quizmasters wordt in teams gestreden wie de meeste kennis in huis heeft. Enkele fanatiekelingen zijn al maanden aan het oefenen, maar laat dat je niet weerhouden om mee te doen; ieders inbreng kan doorslaggevend zijn! De pubquiz begint om 19.30 uur. Na de pubquiz is er nog uiteraard voldoende gelegenheid om gezellig een drankje met elkaar te drinken.

  Verkoopactie

  Ook dit jaar willen we weer fanatiek aan de slag met een leuke verkoopactie voor onze leden. Wat we gaan verkopen… daar moet je nog even op wachten! In de week van 4 december ontvang je hier meer informatie over :) Wel kunnen we alvast zeggen dat er een leuke prijs is voor degene die het meest verkoopt!

  Opgeven

  Natuurlijk handig om te weten: hoe geef je je op? Opgeven voor het toernooi kan door een mail te sturen naar activiteiten@thevalleybucketeers.nl. Opgeven kan t/m zondag 10 december 2023. Vermeld in je mail:

  • in welk team je speelt
  • welke snack je wilt, een frikandel, kroket of kaassoufflé (Als je speciale dieetwensen hebt, kun je dit ook via de mail doorgeven)
  • en natuurlijk dat je graag mee wilt doen J

  Kosten

  De kosten van deze dag bedragen 10 euro. Van dit bedrag wordt de zaalhuur en het eten betaald. Dit dien je voor aanvang van het toernooi aan de wedstrijdleiding te voldoen (graag gepast betalen).

  Wij hopen op veel opgaven en natuurlijk jullie allemaal te zien de 23e!

  Groet,

  De Activiteitencommissie