• Landstede Hammers organiseert op zaterdag 18 juni in samenwerking met het Centre for Sports & Education de eerste “1-on-1 clinic”. Een volledig verzorgde trainingsdag waarbij verschillende individuele vaardigheden in 1-1 situaties centraal staan. De clinic is voor alle basketballiefhebbers van 8 tot en met 16 jaar!

    De dag staat onder leiding van professionele trainer/coaches en spelers van Landstede Hammers. Je ervaart hoe het is om als een echte prof te trainen, onder andere door gebruik te maken van de prachtige topsportfaciliteiten van het Landstede Sportcentrum. Het programma loopt van 10:00- tot 16:00 uur.

    Wil jij een leerzame en positieve basketbaldag waarbij je het maximale uit jezelf kunt halen? Kijk dan snel op https://landstedehammers.nl/1-on-1-clinic/ voor het aanmeldingsformulier en alle aanvullende informatie.

    De kosten voor deelname aan het camp bedragen €65,- per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een eigen basketbal een compleet customized Landstede Hammers-trainingstenue, een gezonde lunch en tussendoortjes, en tickets voor een wedstrijd van Landstede Hammers.

    Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Zorg dat je erbij bent en meld je snel aan!